HandBrake

HandBrake (32 Bit Intel Mac) 0.9.5

Dvd rippen naar iPod-, iPhone- en HDTV-formaat

VOOR

  • Veel opties maar toch overzichtelijk
  • Profielen voor iPod, iPhone, enz.
  • Stel zelf doelgrootte eindbestand in

TEGEN

  • Converteren duurt lang

Excellent
9

Met het gratis open-sourceprogramma HandBrake converteer je dvd's naar het mp4- en mkv-formaat. Zowel leken als techneuten maken zo eenvoudig videobestanden die helemaal klaar zijn voor een iPod, iPhone of HD (Hoge Definitie) beeldscherm.

In HandBrake bepaal jij de details. Hoewel het menu vol staat met getallen en in te vullen velden, ga je toch makkelijk te werk met de Source- (bron) en de Start-knoppen. Door middel van presets, oftewel profielen, heeft HandBrake de instellingen voor verscheidene media al voor je klaargezet.

Je bent echter toch vrij om te knoeien met instellingen voor video, audio, ondertiteling en dergelijke. Met het Preview Window produceert HandBrake snel een voorproefje van je nieuwe videobestand. Het volledig converteren van een dvd kost aardig wat tijd, maar het eindresultaat is (vooral bij mk4-bestanden) kwalitatief hoogstaand. Vergelijk dit programma maar eens met iSquint.

Geld neerleggen voor een dvd-ripper is helemaal niet meer nodig. Met HandBrake converteer je gratis en voor niets op een gebruiksvriendelijke en kwalitatief hoogstaande manier.

HandBrake ondersteunt de volgende formaten

Invoer: VIDEO_TS map, dvd-image, normale dvd, en sommige vob- en ts-bestanden. Uitvoer: mkv en mp4.

Meeste downloads Multimedia voor Mac

Meer
HandBrake

Download

HandBrake (32 Bit Intel Mac) 0.9.5

Beoordelingen about HandBrake